فروش سرویس تشخیص سرقت ادبی
اكانت iThenticate، اكانت Turnitin، اكانت Writecheck
برای دریافت یوزر و پسورد این سایتها و اطلاع از قیمتها ، با ما مکاتبه کنید.
معرفي چند پايگاه بررسي سرقت علمي فارسي
سامانه همانندجو : http://tik.irandoc.ac.ir/Default.aspx
همانندجويي در نوشتار پاياننامهها و رسالهها، گامي در كمك به نگهداشت حقوق پديدآوران و گسترش علم و فناوري و زمينهسازي براي دسترسي آزاد همگان به اطلاعات است. «همانندجو» با جستوجوي خودكار در متن كامل پاياننامهها و رسالههاي موجود در ايرانداك، نوشتههاي همانند را بازيابي و اندازهي همانندي و منبع اطلاعات همانند را نمايش ميدهد. كاربران گرامي پس از ورود به سامانه، ميتوانند نوشتههاي خود را بارگذاري و نتيجهي همانندجويي را در كوتاهترين زمان ممكن دريافت كنند.
سامانه مشابه ياب متون سميم نور http://www.samimnoor.ir/view/fa/Default
سامانه مشابهياب متون(سميم نور) پايگاهي است كه ميتواند مقالات ارائه شده از جانب كاربران را با حجم انبوه اطلاعات خود مطابقت دهد و عبارات مشابه را بازيابي و مقايسه نمايد. اين سامانه، در راستاي «مجموعهپروژههاي مبتني بر دادهكاوي علوم اسلامي» در مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي در حال انجام است.
معرفي چند پايگاه بررسي سرقت علمي لاتين
پايگاه اينترنتي ترنیتن Turnitin
شركت «ترنيتين»، در سنجش و بهبود آموزش دانشجويان، به عنوان يك پيشگام جهاني به فعاليت مشغول مي باشد. اين شركت، خدماتش را بر محور بررسي اصالت نوشتار، درجه بندي برخط و بازبيني همزمان قرار داده است كه اين امر، موجب بهينه سازي وقت استادان و بازخورد غني آن براي دانش آموزان ميگردد.
اين محصول، يكي از پركاربردترين محصولات آموزشي در سراسر دنيا است و در بيش از ۱۰،۰۰۰ مؤسسه (مشتمل بر ۱۳۵ كشور)، مورد استفاده قرار گرفته است. اين مؤسسات به صورت برخط، آثار و مقالات دانشجويان و ارزشيابي آنها را بررسي مي نمايند.
»ترنيتين»، همچنين پايگاه ديگري را به نام«Ithenticte» پيشنهاد ميكند كه آن نيز به عنوان يك ابزار در شناساندن سرقت علمي در مقالاتِ ارائهشده به نشريات، به عرضه خدمات مي پردازد. اين پايگاه كه نوشتارها را بررسي مينمايد، يك ابزار شكلدهنده مناسب براي نويسنده ها به شمار ميآيد. شايان توجه است كه پايگاه ترنيتين، به وسيله مؤسسه «Warburg Pincus» پشتيباني شده، دفتر مركزي آن در اوكلند آمريكا (در نزديكي شهر سانفرانسيسكو) بوده و همچنين به كمك يك مؤسسه بينالمللي در شهر نيوكاسل انگليس، به فعاليت مشغول است.
خدمات:
1. پوشش بيش از ۸۰،۰۰۰،۰۰۰ مقاله در سال ۲۰۱۲م؛
۲. ارائه خدمات به ۱۹۰،۰۰۰ صفحه علمي در هر روز و ۵۰۰،۰۰۰ مقاله در نقطه اوج روزانه؛
۳. پوشش ۱۹ زبان، شامل: «انگليسي»، «عربي»، «چيني (سنتي و ساده)»، «هلندي»، «فنلاندي»، «فرانسه»، «آلماني»، «ايتاليايي»، «ژاپني»، «كرهاي»، «لهستاني»، «پرتغالي»، «روماني»، «روسي»، «اسپانيايي»، «سوييسي»، «تركي» و «ويتنامي»؛
يكپارچه كردن بيش از ۵۰ اداره و سيستم مديريتي پيشرفته، شامل:
Blackboard, Moodle, Instructure Canvas, Desire ۲learn, Pearson learning Studio & Sakai
۴. استفاده از سه پايگاه داده براي سنجش فهرست مطالب:
· ۴۵،۰۰۰،۰۰۰ صفحه وب جستجوگر؛
· ۳۳۷،۰۰۰،۰۰۰ مقاله بايگانيشده دانشجويي؛
· ۱۳۰،۰۰۰،۰۰۰ مقاله از ۱۱۰،۰۰۰مجله هفتگي، فصلنامه و كتابها؛
· خدماترساني به بيش از ۱،۵۰۰،۰۰۰ استاد، ۲۴،۰۰۰،۰۰۰ دانشجوي ليسانس و ۱۰،۰۰۰ مؤسسه آموزشي؛
مشتريان پايگاه:
· ۵۶% مشتريان پايگاه، توسط ۱۰۰ دبيرستان در كشور آمريكا؛
· اشتراك بيش از ۱۰۰ كالج و دانشگاه در آمريكا، در سال ۲۰۱۰م؛
· اشتراك ۲۰۰ دانشگاه در سراسر جهان، در سال ۲۰۱۲م؛
· استفاده بيش از ۱۳۵ كشور دنيا از پايگاه.
امكانات: از امكانات پُرشماري كه اين نرم افزار به كاربران خود ارائه ميدهد، ميتوان به اين موارد اشاره كرد:
· ـ گريد مارك (Grademark):
اين ويژگي، به توانايي «دست يافتن به تشخيص اشتباهات رايج املايي، دستور زباني و خطاهاي سبك نگارشي» ميپردازد. در اين قسمت، استادان ميتوانند پيشنهادات دانشجويان خود را نسبت به ايرادگيري متون و اسنادي كه توسط آنها گرفته شده، مشاهده كنند و در محيطي مشترك به پاسخگويي بپردازند.
· ـ پير مارك (Peermark):
به كمك اين قابليت، دانشجوياني كه فرصت دريافت آموزش از ناحيه استاد را ندارند، ميتوانند از ديگر دانشجويان و مطالبشان استفاده نمايند.
· ـ تحقيق در اصالت سند (Originality Check):
اين قابليت، به استاد توانايي ميبخشد تا موارد سرقتشده موجود در آثار دانشجويان خود را، در صورت وقوع، مورد مشاهده و ارزيابي قرار دهد. همچنين، استادان ميتوانند به وسيله منابع گسترده، نسبت به آموزش و افزايش مهارتهاي لازم براي دانشجويان مبادرت ورزند.
يكي از ويژگيهاي منحصربه فرد اين نرم افزار، در مقايسه با ديگر نرم افزارهاي مشابه، آن است كه اين پايگاه، سطح بينالمللي و چند زبانه دارد و متون ارائه شده توسط دانشجو را از زبانهاي مختلف به زبان انگليسي بازگردانده و سپس آنها را با يكديگر مقايسه ميكند و نتيجه را در قالب شباهتها و تفاوتها، به كاربر اعلام مينمايد.
گفتني است، سنجش و مقايسه ميان متون، از طريق پايگاه داده بزرگي كه از ۱۷ بيليون صفحه وب (شامل حدود ۰۰۰/۰۰۰/۲۰۰ سند علمي دانشجويان در سراسر جهان و ده ها هزار نشريه و كتاب از انتشارات صاحبنام) تشكيل شده، در زمينه هاي: علمي، پزشكي و فني صورت ميگيرد.
سایت اينترنتي چک کردن مقاله Safeassign
اين محصول، ابزاري براي حفظ اثر از دستبرد علمي است و اين امكان را براي دانشجويان فراهم ميكند كه اثر را نسبت به منابع ديگر كه امكان اخذ از آن ممكن بوده، شناسايي نموده و گزارش دهند. اين پايگاه، به گونهاي طراحي شده است كه ميتواند تمامي مقاله هايي را كه در پايگاه داده ها، به عنوان بايگاني اسناد مؤسسات و اينترنت ثبت شده، رصد نموده و مورد بررسي قرار دهد. همچنين «Safeassign» قادر است، از ميان تمامي مقالات پايگاه داده هاي موجود در نزدش، اصالت و تازه بودن اثر را نشان دهد. اين سامانه، از طريق پايگاه معروف«Blackboard» نيز امكان دسترسي دارد.
از جمله اطلاعاتي كه اين پايگاه از آنها استفاده ميكند، ميتوان به ۱۵،۰۰۰،۰۰۰مقالات دانشجويي، بيش از ۲،۰۰۰،۰۰۰ اثر از ۱۱۰۰ ناشر معتبر بينالمللي و ۸،۰۰۰،۰۰۰ سند اينترنتي اشاره كرد. مقالات ثبت شده در«Safeassign»، به سالهاي ۱۹۹۰م تا زمان حاضر برميگردد.
اين محصول، قبلا به صورت رايگان به كاربران خود خدمات ارائه مي کرد . (جدیدا باید هزینه پرداخت کرد) و اين امكان را مهيا نموده است كه كاربر در چند دقيقه بتواند موارد سرقتشده در اثر مورد جستجو را شناسايي كرده، اعلام نمايد. منابع و پايگاه داده هاي اين نرم افزار، به ۶بيليون اثر ميرسد.
اين پايگاه، راه حل ديگري براي حفظ آثار از سرقت ادبي در دنياي مجازي بوده، ميليونها صفحه وب را تحت پوشش و بررسي قرار ميدهد. اين محصول، يك بررسي كننده سرقت ادبي است كه در صفحات وب به صورت آنلاين عمل نموده، دزدي ها و كلاهبرداري هاي گسترده را به راحتي شناسايي ميكند. قدرت جستجو و شناسايي اين سامانه، از ديگر پايگاه هاي مشابه رايگان، قويتر ميباشد و افزون بر اين، نسخه تجاري ديگري غير از نسخه رايگان را نيز به كاربر ارائه ميدهد. «Copyscape»، براي جستجو، از دو موتور گوگل و ياهو بهره مي گيرد.
با نوشتن نشاني پايگاه اينترنتي در قسمت جستجو، ميتوان فهميد كه در محيط مجازي «آيا مطلب مورد نظر از قبل موجود بوده است يا خير». اين پايگاه، به اين گونه عمل ميكند كه با كليك بر محل جستجو، تمامي پايگاه هايي كه در فضاي مجازي، حاوي چنين محتوايي باشند، اسكن شده، نشاني پايگاه هايي كه همان محتوا را دارا هستند، به نمايش درمي آيد.
امكان ديگري كه اين نرم افزار به كاربران ارائه ميدهد، اين است كه با گزينش قسمت هشداردهنده در صفحه شخصي كاربر، از سرقت علمي محتواي پايگاه، هم به صورت هفتگي و هم به صورت روزانه، جلوگيري مي كند. از ديگر قابليتهاي ارائهدهنده اين نرم افزار به كاربران، آن است كه ميتوان به مقايسه محتواي دو پايگاه يا دو متن و نيز تطبيق آنها با يكديگر پرداخت. گفتني است، با وارد كردن نشاني پايگاه مورد نظر، شمار صفحات پيوندي آن نيز مشخص ميگردد. «Copyscape»، هم به صورت روزانه و هم هفتگي، گزارشهاي خود را به ايميل كاربر ارسال مي كند. البته اين امر در ماه اوّل، براي جلب رضايت كاربران، به صورت رايگان ارائه مي گردد.
پايگاه اينترنتي Ithenticate
اين نرم افزار، به گونه اي طراحي شده است كه پيش از انتشار اثر، اصالت آن را تشخيص داده و در مرحله پيشنويسي مقاله، اطمينان لازم را در خصوص عدم سرقت ادبي، به آگاهي ميرساند. اين محصول نيز در تشخيص سرقت ادبي و فناوري جلوگيري از دستبُرد علمي، با همكاري بيش از ۳۱۰۸ مؤسسه آموزشي و انتشاراتي علمي، در سرتاسر جهان، به صورت حرفه اي طراحي شده است؛ به كمك اين پايگاه، در فاصله اي اندك و در آغاز پذيرش مقاله توسط پايگاه و پيش از بازبيني مقاله توسط سردبير و ناظر، گزارش بسيار دقيقي از درصد سرقت ادبي، به اطلاع كاربر ميرسد.
گفتني است، ارائه گزارش سرقت ادبي در اين نرم افزار، به همراه نمايش مستندات مي باشد. اين محصول، به سردبيران، نويسندگان و محققان كمك ميكند تا با مقايسه نسخه هاي پيشنويس مقاله خود، با بيش از ۴۳،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ صفحه وب و ۱۲۲،۰۰۰،۰۰۰ محتواي اطلاعاتي، از جمله افزون بر ۳۸،۰۰۰،۰۰۰ اثر منتشرشده از بيش از ۳۰۰ انتشارات علمي كه عضو «Cross Check» هستند، از بروز سرقتهاي ادبي جلوگيري كنند.
اين نرم افزار كه توسط «Turnitin» گسترش پيدا كرده، در شناسايي سرقت آثار علمي و بررسي اصالت آنها به منظور خدمترساني به مؤسسات آموزشي در سراسر جهان، پيشگام ميباشد.
به كمك اين محصول، تا به امروز حدود ۲۵،۰۰۰،۰۰۰ سند براي شناسايي سرقت ادبي مورد جستجو قرار گرفته است. از امكانات ويژه اين نرم افزار، آن است كه هنگام جستجوي مجلات تخصصي، درصد ضريب تأثير آنها بر اساس: عنوان، نام و موضوع، مورد لحاظ قرار ميگيرد.
با پرداخت مبالغي به صورت ساليانه كه شرح آن در خود پايگاه آمده است، بر اساس شمار كلمات مدرك و يا مدارك علمي، امكان مطلع شدن از سرقت ادبي وجود دارد. بنابراين، «Ithenticate»، خدماتش را با دريافت وجه نقد ارائه ميدهد و رايگان نمي باشد.
از جمله ناشران تخصصي اين نرم افزار، ميتوان به: «اشپرينگر (Springer)»، «ابسكو (Ebsco)»، «الزوير(Elsevier)»، «پروكوئيست (Proquest)»، «آي تريپل اي (Institute of Electrical and Electronics Engineers: IEEE)»، و «وايلي (Wiley)» اشاره كرد. گفتني است، بيشتر كاربران پايگاه «Ithenticate»، پزشكان، دانشجويان و پژوهشگران هستند.
پايگاه DiffNow ( سایت بررسی رایگان سرقت علمی)
DiffNow lets you compare text files, documents, binary files, and archives up to ۲۰۴۸KB in size.
Text Compare! is an online diff tool that can find the difference between two texts.
Diff Checker is an online diff tool to compare text to find the difference between two text files
پايگاه textdiff ( سایت بررسی رایگان سرقت علمی)
Text Comparison - Compare Strings online using Text_Diff at TextDiff.com.
۱۰۰% Free SEO tools. Let's use and feeling. Unique content checker, unique content rewriter, keyword position, online ping website tool